Praktijk Levensvisie   
 

Mijn Levensvisie

 

Mijn visie;   

Ieder mens is bijzonder en uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. In elke gebeurtenis zit een diepere betekenis. Het (her)kennen van deze achtergrond verandert je kijk op problemen en andere zaken waar je op bent vastgelopen. Mijn missie is het om inspiratie en inzichten aan te reiken door vanuit een ander perspectief naar je leven te  kijken en je leven weer te laten stromen!

Iedereen heeft een eigen kijk op zijn of haar leven. Voor mij bestaat er niet Een Waarheid. Er is wel een Gewaar zijn van jezelf en je eigen emotie. 

Jouw waarheid is uniek maar je kan hem niet anderen opleggen. Iedereen heeft een eigen ziens- en belevingswereld wat jouw vormt tot wie je nu bent.

Het is goed om achter jouw eigen waarheid te komen en daarmee in het reine met jouw onwaarheden. Hierdoor creëer je een eigen visie waardoor je leven weer kan stromen in de juiste richting. Jouw ware richting !

 

Mijn zoektocht naar mijn eigen ware zelf, mijn eigen Zijn is ook een proces van jaren geweest. Het is mijn eigen verhaal geworden om achter mijn waarheid te komen. Deze zoektocht heeft mij door de jaren heen veel zelfkennis, zelfinzicht, zelfreflectie en zelfvertrouwen gegeven. 

Het is mijn missie geworden om jouw ook hierin te begeleiden.

Samen op zoek naar jouw verhaal. Jouw missie, jouw waarheid, jouw levensvisie. 

Momenteel werk ik ook als counselor en coördinator bij Green Valley Media (De Mediaclub). een maatschappelijk ondersteunend zorgbedrijf voor o.a. mensen met autisme, LVB, NAH en individuele hulpvragen. Ik heb een specialisatie in begeleiden van mensen met Autisme en psychische problematiek. Bij De Mediaclub kunnen mensen terecht om zich te uiten middels het maken van muziek en fotografie en of zich maatschappelijk ontwikkelen. Ze kunnen leren  meer regie over hun eigen leven te krijgen. Ook kunnen ze individuele begeleiding en ondersteuning krijgen.  Voor meer info:  www.demediaclub.nl

Als praktiserend en gediplomeerd astroloog en counselor heb ik een praktijk aan huis en op het terrein van Arnhems Buiten. Ik werk sinds 1985 met astrologische consulten en deze manier van werken is zeer verrijkend en geeft in korte tijd veel informatie over iemands leven en problematiek.

Wil je meer weten bel me even op 06-33803426 

of aanmelden via het contactformulier bij astrologische consulten .

Links naar websites

https://www.astroloog-info.nl/arnhem

www.demediaclub.nl

Ik ben lid van The New Paradigm Astrology community: een vereniging van professionele astrologen die werken met individuele bewustzijnsprocessen en zielsgerichte astrologie.

https://newparadigmastrology.com