Praktijk Levensvisie   
 

Een baby horoscoop is een geschenk voor het leven. 

Voor de website www.ikbenzwanger.nl schreef ik alle teksten van de tekens van de dierenriem en beschrijf ik in het kort het karakter van je baby per astrologisch zon-teken. Natuurlijk zijn alle planeten van belang en voor een goed overzicht is het belangrijk de hele horoscoop te berekenen. Voor de zontekens is het leuk de teksten te lezen. Er staan leuke tips in voor de opvoeding of spelvormen: https://www.ikbenzwanger.com/babyhoroscoop-sterrenbeeld

In het kader van deze baby/kind horoscopen was er een giftcard ontworpen om via een korting een baby horoscoop te laten maken. Deze aanbieding is inmiddels niet meer geldig, maar wordt mogelijk nog  vermeld op de bovenstaande website.

Het maken van een horoscoop en duiding ervan is een zeer persoonlijke maar ook een serieuze en tijdrovende aangelegenheid. De aanbieding van de giftcard babyhoroscoop is  niet meer gelding. Vanaf 1 jan 2019 gelden weer de normale tarieven voor het maken van een persoonlijke horoscoop voor baby en kinderen.

Elke opdracht die ik krijg behandel ik met respect en neem ik serieus. Ook na deze datum ben je van harte welkom om van je kindje een horoscoop te laten maken. Is het te kostbaar of kun je niet direct het geld missen maar wil je toch graag een indruk van het karakter van je eigen kindje dan kan je telefonisch contact met mij opnemen en bespreken we wat er wel mogelijk is.

Graag bellen naar 06-33803426 

Voor meer informatie en het invulformulier zie Kinderen en Astrologie