Praktijk Levensvisie   
 

Astrologisch counseling consult

In een  counseling gesprek begeleid ik je door middel van vragen naar de kern van een gevoel of situatie en belichten we dit door te bespreken of uit te tekenen. Er zijn verschillende methoden (interventies)  om verder en dieper te komen en bij de kern uit te komen.

Bij een astrologisch counseling consult gebruik ik een persoonlijk berekende horoscoop als leidraad voor het gesprek. Aan de hand van de tekens, planeetstanden en aspecten kan ik bepaalde thema's zien en patronen die in je leven belangrijk zijn. Hier gaan we tijdens het gesprek dieper op in. Het heeft niets met waarzeggen e.d. te maken. Het geeft in korte tijd een goed en volledig overzicht van wat op dit moment speelt in je leven maar je blijft zelf altijd verantwoordelijk voor je eigen leven.

Hier voor zijn vaak meerdere sessies nodig. Aan de hand van meerdere gesprekken haal je zelf inzichten naar boven en leer je te vertrouwen op je eigen leven. Je verandert je perspectief waardoor je anders tegen bepaalde zaken aan gaat kijken. Acceptatie en vergeving en het doorbreken van patronen kunnen spontaan teweeg gebracht worden.

Bij counseling en coaching met behulp van astrologische gegevens heb je vaak meerdere sessies nodig. Je kan intussen de tijd nemen om alles te laten bezinken. We maken een serie afspraken achter elkaar maar het is aan jouw om te bepalen hoe ver je door wilt gaan. Je krijgt bij alle sessies veel praktisch tips en informatie mee waar je mee aan de slag kan gaan.

Tijdens deze sessies kan je ook kiezen voor werken met beeldkaarten en of biografie, of het maken van een levenslijn e.d. 

Er zijn diverse methodes om verdieping in jezelf te krijgen. zie ook voor meer info de verschillende werkwijze.