Praktijk Levensvisie   
 

Een persoonlijke horoscoop is een geschenk voor je leven, Het kennen van jezelf is van ongekende waarde.

Counseling consult : aan de hand van je persoonlijke horoscoop bespreken we de tekens van de dierenriem en gebruik ik de horoscoop als leidraad om dieper in het eigen bewustzijn te komen.  

Voor counseling zijn meerdere sessies nodig.  Kosten; 85,00 euro 1e gesprek incl. horoscoop tekening. (1,5 uur uur bespreking). Daarna 75,00 euro per sessie van 1 uur.

Astrologisch consulten

Persoonlijke geboorte horoscoop en karakteranalyse: 175,00 euro 

Solaar bespreking; Jaarlijkse bespreking van de terugkeer van de zon op geboorte zon in je persoonlijke horoscoop. Altijd rond de verjaardag. Bespreking van de belangrijkste jaarthema's en advisering. 155,- euro 

Transits/jaarprognose: Bespreking van actuele planeetstanden in je horoscoop voor 1 jaar vooruit. 145,00 euro 

Baby en kinderhoroscopen op schrift (pdf bestand) 165,00 euro   

Baby en of kinderhoroscoop in combinatie met een of beide ouders; belangrijkste thema's en karakteranalyse en ouderadviezen. hierbij combineer ik (een van de ) ouders samen met de eigenschappen van het kindje. Hierdoor komen veel  overeenkomsten maar ook leerpunten naar boven. Het geeft een goed houvast voor bij de opvoeding van je kindje.  225,00 euro (2 uur). 

Voor meer info of het maken van een afspraak kun je bellen of mailen naar; 06-33803426 

home@levensvisie.info 

Voor de aanvraag van een horoscoop vult u onderstaande gegevens in. Ik neem contact per mail of telefoon met u op voor het maken van een afspraak of om vragen te beantwoorden.